• Вход
  • Медом можна отруїтися!!Обов"язково треба знати

    Як визначити якість меду і лікуватися
    Насамперед подивіться на його колір .Натуральний високоякісний і зрілий продукт закристалізований в однорідну масу.Уявімо, що ви його купили, принесли додому ,але не впевнені, що він справжній .Адже можливо й таке ,що бджіл годували цукром або цукровим сиропом. Отже мед не зовсім і якісний.
     Спосіб перший: візьміть невелику кількість меду і покладіть у теплу воду.Якщо він повністю розчиниться ,а домішки спливуть на поверхню або осядут на дні мед справжній!
    Спросіб другій: Додайте до меду кілька крапель йоду, якщо продукт набуде синього кольору значить там міститься крохмаль, а якщо не зміниться забарвлення меду він натуральний
    Спосіб третій: візьміть трішки меду покладіть посудину і поставьте на малий вогонь, потім додайте невелику кількість оцту, якщо мед закипить, у ньому містяться домішки крейди.
    Спосіб четвертий: мед можна перевірити за допомогою хімічного олівця, вструмів його у мед , якщо він натуральний сліду від олівця не залишиться. Хімічний олівець змінить забарвлення тільки тоді ,коли в продукції є добавки.
    Відомо, що бджоли ретельно висушують мед перед тим як його запечатати ,адже він гігроскопічний, здатний поглинати вологу з повітря. Тому пропонуємо мед зберігати в холодильнику при температурі повітря 5- 10 ° .
    А тепер щодо лікування- найкраще брати мед розчинений у воді одна чайна ложка на півсклянки теплої води.
    Якщо ви застудилися, болить горло, підвищена температура тіла -розчиніть 1 чайну ложку меду в півсклянки теплої води -полощіть горло впродовж дня кожних 20- 30 мин.
    При застуді мед краще розбавляти в теплому молоці 1 столову ложку меда на 1 склянку теплого молока до таких літків можна додати вершкове масло, смалець, або козячий жир. Пити такі які рекомендується ковтками.
    Зовнішньо для лікування наривів німецький священник Себастьян Кнейп, які жив у 15-му столітті радив готувати Маєш із таких компонентів: в рівних частинах беруть мед і борошно, розбавляють водою, так, щоб маса була густою. З цієї суміші ліплять перепічки і прикладають до хворого місця.
    Однак, перш ніж лікуватися, перевірьте реакцію меду на організм, як нема однакових бджіл, так нема в природі однакових квітів. Адже іноді бджоли збирають нектар і сік отруйних рослин. Тому може бути навіть харчове отруєння .Виникає загальна слабкість, нудота, блювота- серце працює а ритмічно. Навіть знижується артеріальний тиск. І пам'ятайте , що найнебезпечніший для здоровья мед -від диких бджіл!!!!!!!

     

      Отзывов: 1
    Ваше Имя:


    Ваш отзыв: Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

    Оценка: Плохо           Хорошо

    Введите код, указанный на картинке: